Første tilbud om barnehageplass sendes ut 10. april

Informasjon fra Bergen Kommune:

De første tilbudsbrevene om barnehageplass ved årets hovedopptak sendes ut fra onsdag 10. april. Hovedopptaket pågår fortløpende til alle med rett til plass har fått svar på søknaden. Det kan derfor gå noe tid før du mottar tilbud om plass.

Svar på tilbud gjøres elektronisk

Alle må overholde svarfristen i tilbudsbrevet. Når du har mottatt tilbud om plass, svarer du via nettsiden om barnehageplass. og takker ja eller nei til plassen. Dersom du får problemer med å svare elektronisk, kan du kontakte barnehagen du har mottatt tilbudet fra eller Seksjon barnehage på seksjon.barnehage@bergen.kommune.no.

Spørsmål om hovedopptaket

Har du søkt plass i en Akasia barnehage? Ta direkte kontakt med barnehagen vedrørende ventelister eller andre spørsmål. Kontakt informasjon finner du her.