Hvorfor velge Akasia Nygård menighetsbarnehage:

Vi er en liten nærmiljøbarnehage som ligger usjenert og fint til på Nygård. Barnehagen har 3 avdelinger, med barn i alderen 0 - 6 år. Vi ønsker å gjøre en forskjell og medvirke til at barna får en god barndom. Her hos oss vil barna oppleve glede, tilhørighet, felleskap og mestring.

Vi er stolte av å være en liten barnehage; fordelene er mange! Vi får et nært forhold til alle barn og foresatte. Hos oss blir barnas beste ivaretatt og personalet har en god og tett dialog med barn og foresatte.

Barnehagen ligger like ved Nygård kirke som vi har et godt samarbeid med. Vi har månedlige samlinger i barnehagen og i kirken med prest og organist. Vi bruker også kirkens underetasje til motorikkgrupper to ganger i uken.

Barnehagen har også en stor og flott naturlekeplass, der barna får utfolde seg fritt og bruke hele kroppen. Vi bruker nærmiløet aktivt og har mange fine turmuligheter som vi benytter oss av.

Vi legger til rette for en variert, aktiv og trygg hverdag gjennom lek, læring og samhold. Barna får mulighet til å oppleve glede i samhandling med andre og utvikle gode relasjoner både til barn og voksne.

Vi jobber for at barna skal oppleve tiden i barnehagen som trygg, positiv og lærerik! Hos oss preger lek og glede hverdagen.

Vil du være med å leke og lære med oss? Vi har plass til flere barn - søk barnehageplass hos oss i dag.

Se hvilken andre barnehager som har lediger plasser her.