Hvorfor velge Akasia Skranesvingen barnehage

I Akasia Skranesvingen legger vi stor vekt på å skape gode, trygge relasjoner mellom barn og voksne. Samhandling og kommunikasjon er bygget på anerkjennelse og respekt.

Vi er opptatt av å gi barna en god start i barnehagen og bruker den første tiden på å skape trygghet. Vi lærer barn omsorg ved å gi omsorg. Nærhet, trøst, empati, glede, likeverd er begreper som vi verdsetter.

Barnehagen kan tilby:

• To bygg med avdelinger og ulike ressursrom. Som bl.a formingsrom og bibliotek.
  • Forskerloft med utstyr fra forskerfabrikken
  • Minibuss som de over 3 år reiser på ekspedisjon med
  • Stor utelekeplass
  • Tilgang til fine turområder i nærmiljøet
  • Engasjert personale

Vi har realfag som satsningsområde. Vi har fokus på barns undring, fra lek til kompetanse.

Akasia Skranesvingen barnehage er en realfagsbarnehage og har et flott forskerloft som er fullt utstyrt fra Forskerfabrikken. Her koser små og store seg. Det er stas å ta på frakker og briller- vi er ekte forskere. Vi ønsker å stimulere barns undring og nysgjerrighet og motivere dem til å finne egne løsninger og forklaringer. Den beste læringen skjer gjennom det vi selv erfarer (høre- se- gjøre).

Barnehagen ligger sentralt til i Fana mellom Kokstad og Sandsli. I nærheten til barnehagen finner du Fanatorget, lekeplasser, fotballbane og flotte turområder slik som Trollskogen, Sjørøverøya og Ekornskogen. Bybanen med stopp Sandslimarka ligger kun noen minutters gange fra barnehagen.

Vi har ledige plasser! Ta kontakt med oss i dag for nærmere informasjon eller om du ønsker å avtale et besøk i vår flotte barnehage.