Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Realfag

Realfag omfatter innhold som er relatert til matematikk, naturvitenskap og teknologi. Barn er født med et behov for å utforske, eksperimentere og finne svar på spørsmålene en støter på. Med realfag er det engasjementet, gleden, her og nå perspektivet som gjelder.

 

Realfag er en naturlig del av det å oppdage verden og det å være nysgjerrig på hva som skjer rundt seg. Gjennom arbeidet med realfag stimuler vi sansene, skaper gode tankeprosesser og hjelpe barna til logisk tenkning.

 

Tema for året- «Vi undrer oss» - Undring er essensen i realfag. Barns undring over opplevelser i hverdagen bringer barna videre i utviklingen. Men de trenger å utforske sin verden sammen med engasjerte voksne. De voksne deler av sin kunnskap, og støtter barnet til å forstå mer.

 

Vi er på jakt etter barnas spørsmål. Gjennom reflekterende samtale støtter vi barna til å utforske og finne ut av sammenhenger.

 

Vi er opptatt av å være gode rollemodeller, introdusere barna for nye områder, utvide og skape progresjon i barns læring. Vi har fokus på prosessen og barnas opplevelse av prosessen, ikke det ferdige produktet.

Personvern