Haapet dagsenter

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet.

Vårt solidaritetsprosjekt er Haapet som er et dagsenter for barn og familier i Brasil.

Barna på dagsenteret får mat og følges opp med lekser og aktiviteter. Senteret gir dem dermed et håp om at en bedre fremtid finnes!

Les mer her om Haapet her!

Barna i vår barnehage får lære at ikke alle barn har like oppvekstsvilkår som oss her i Norge. Vi ser på likheter og forskjeller. Vi samler inn penger gjennom kafe og salg av produkter en gang i året. Vi snakker om at det nytter å hjelpe andre, vi kan gjøre en forskjell.