Haapet dagsenter

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet.

Vårt solidaritetsprosjekt er Haapet som er et dagsenter for barn og familier i Brasil.

Barna på dagsenteret får mat og følges opp med lekser og aktiviteter. Senteret gir dem dermed et håp om at en bedre fremtid finnes!

Barna i vår barnehage får lære at ikke alle barn har like oppvekstsvilkår som oss her i Norge. Vi ser på likheter og forskjeller. Vi samler inn penger gjennom kafe og salg av produkter en gang i året. Vi snakker om at det nytter å hjelpe andre, vi kan gjøre en forskjell.

Les mer her om Haapet her.

Personvern